Hayallerinizi tasarlıyoruz...

Rulo çim m2 fiyatı - Rulo çim fiyatı

Rulo çim m2 fiyatı - Rulo çim fiyatı

02/07/2021

Rulo çim m2 fiyatı - Rulo çim fiyatı

Rulo çim uygulaması, klasik çim yetiştirmeye oranla daha kolay ve uygulaması daha pratiktir. Rulo çim uygulaması yapıldıktan sonra bir anda bahçeniz güzel bir görünüm kazanır. Rulo çim uygulaması yapılmadan bahçenizdeki toprağın tesviyesi yapılarak bahçeniz düz bir zemin haline getirilir. Bu işlem esnasında bahçenizdeki taşlar ve zararlı maddeler temizlenir ve sonrasında rulo çim uygulaması yapılır. Yağmurlu havalarda rulo çim uygulaması yapılmaması tercih edilir. Rulo çim uygulaması yapıldıktan sonra bahçe balçık haline gelecek kadar sürekli sulanmalıdır. Bu konuda otomatik sulama sistemlerini tavsiye edebiliriz.

Rulo çim ve uygulaması maliyetli bir iştir, taşınması için tır veya benzeri büyük nakliye araçlarına ihtiyaç duyulur. Uygulaması zaman alır ve maliyetlidir bu nedenle uygulama ve sonrasında sulama konusuna özen göstermeniz gerekir. Aksi takdirde çimleriniz sararır ve verdiğiniz tüm emekler boşa çıkacağı gibi size büyük maliyetler çıkarır. Rulo çim m2 fiyatı, kalitesine, mevsimine, bahçenize göre değişiklik gösterecek olup genel olarak rulo çim m2 fiyatı 15 TL ile 25 TL arasında değişkenlik gösterir. Bu fiyatlar sadece rulo çim m2 fiyatı olup uygulama konusunda ayrı fiyat almanız gerekir. 

Rulo çim m2 fiyatı ve Rulo çim uygulamaları için Kamelya Peyzaj ekibi olarak ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bir telefon kadar yakınız.

Hemen İletişime Geç !!

.

 

Whatsapp!